Безплатна доставка за цялата страна (При поръчка на стойност над 50 лева. * Не важи за стоки в промоция.)

Условия и отстъпки за сервизи

Условия и работа със сервизи

 

Вие сте собственик на малък или голям сервиз? Не се колебайте, присъединете се към програмата на Oily.Bg – най-изгодната програма за дистрибуция на моторни масла и филтри в цялата страна. Спечелете от покупките си при нас. Ние от "Ойли" ООД, предлагаме изключителни условия за собствениците на сервизи:

-          Отстъпки без конкуренция;

-          Гъвкави условия за стандартна и експресна доставка в цялата страна;

-          Набиране на бонус точки;

-          Подаръци за лоялни клиенти;

Включете Вашия автомобилен сервиз в специалната ни програма, като просто позвъните на нашите телефони и регистрирате своя сервиз (фирма). Освен преференциалните отстъпки с всяка Ваша заявка Вие получавате и бонус точки. Бонус точките могат да бъдат използвани при нови покупки в сайта на Oily.Bg. Отстъпките към всеки сервиз се формират в зависимост от потреблението, лоялността към доставчика, препоръките и реализациите към трета страна (сервиз, фирма и т.н.), местоположението. Условията и сроковете за доставка се договарят изцяло индивидуално за всеки един клиент на "Ойли" ООД.

"Ойли" ООД гарантира за качеството, произхода и спецификациите на всеки един от предлаганите продукти, като целта ни е да осигурим най-качествения и подходящ продукт за клиентите на Вашият сервиз.