Безплатна доставка за цялата страна (При поръчка на стойност над 50 лева. * Не важи за стоки в промоция.)

Масла и добавки за селскостопански машини

 

Масла и филтри за селскостопански машини New Holland

 Разгледайте нашите продукти >>>

"Ойли" ООД е оторизиран дистрибутор на богата гама от оригинални двигателни, трансмисионни и хидравлични масла за селскостопански машини с марките  Case, New Holland, Caterpillar, Fendt, Claas и други. Всички продукти, които предлагаме, отговарят на най-високите изисквания в областта на маслата. Те са с доказан произход, с високо качество и в срок на годност – условия, на които държим изключително много.

"Ойли" ООД разполага с обучен и опитен персонал, който ще ви помогне да решите всички проблеми, свързани с избора на масла и продукти. Нашите служители обстойно ще се запознаят с вашия автопарк и ще ви дадат професионален съвет от какво точно имате нужда и как да изберете най-подходящия за вас артикул. Нашата основна цел е да изградим с клиентите си дългосрочно и полезно сътрудничество, основано на доверие, уважение и взаимна изгода.

Вие може да сте дребен селскостопански производител или голямо аграрно предприятие, да работите с най-модерната или с по-стара техника, бюджетът ви да е ограничен или да използвате най-скъпите продукти на пазара, за нас това няма значение. С "Ойли" ООД можете да разчитате, че винаги ще получите точно това, което искате и което е най-подходящо за вас. И по-важното е, че продуктите ни са на разумни цени и ще ви бъдат доставени във възможно най-краткия срок.

Ние в "Ойли" ООД сме винаги в крак с бързо променящите се условия в селското стопанство, защото следим непрекъснато най-новите тенденции в производството на масла за този сектор. Може да сте сигурни, че ние винаги и навреме ще ви информираме за онези нови или подобрени продукти, които ще ви бъдат от полза и ще спомогнат за подобряване на вашата работа, за повишаване на производителността на вашата фирма или предприятие. Бъдете сигурни, че щом ни се доверите, ние от Ойли ООД ще изпълняваме абсолютно професионално, компетентно и в договорените срокове своите ангажименти към вас, като така ще ви спестим време и усилия, които ще можете спокойно да насочите към  други аспекти на дейността си.