Безплатна доставка за цялата страна (При поръчка на стойност над 50 лева. * Не важи за стоки в промоция.)

За Нас

"Ойли" ООД е оторизиран търговец и дистрибутор на моторни масла и филтри MANN+HUMMEL за леки и лекотоварни автомобили, мотоциклети, тежкотоварни камиони, земеделски машини, строителни машини, градинска техника, плавателни съдове. В нашия онлайн магазин ще намерите и богато разнообразие от висококачествени видове греси, антифриз, добавки, течности и аксесоари.

За да предложим на нашите клиенти най-качествените продукти, ние в Ойли залагаме изключително много на произхода на стоките си и точно поради тази причина не правим абсолютно никакви компромиси в това отношение. Двигателните масла, които предлагаме, са с гарантиран произход от рафинерии в Белгия, Франция, Германия, Италия и Великобритания, закупени директно от официален вносител или производител.

Ние сме специализирани и в търговията на едро, като доставяме масла, филтри и смазочни продукти за автопарковете на редица големи и известни предприятия, фирми, сервизи.

Изключително широката гама от продукти, които поддържаме на склад, ни позволява да отговорим експресно на нуждите на фирми или сервизи, обслужващи или работещи с превозни средства от всяка една категория – леки автомобили, тежкотоварни камиони, земеделски машини, морски съдове, строителна техника и промишлени машини. В лицето на "Ойли" ООД ще откриете доверен партньор в бизнеса.

Основният ни стремеж е да превърнем думата Ойли в синоним на надеждност, коректност, професионализъм.

Oily.bg
Доверие и качество